Over Ons | Phonecompleet.nl - Phonecompleet.nl

Over ons

Phonecompleet.nl in het kort

Phonecompleet.nl onderscheidt zich van andere webwinkels door zich te richten op het bieden van een totaaloplossing die bestaat uit een diversiteit aan diensten en oplossingen voor elke klant. Zo kunt u bij Phonecompleet.nl terecht voor hippe accessoires en gadgets, maar ook voor de nieuwste trendy mobiele telefoons.

Daarnaast biedt Phonecompleet.nl ook onderdelen voor reparatie doeleinden aan in het geval u een beschadigde telefoon of tablet heeft die u zelf kunt repareren. U kunt uw defecte mobiele telefoon of tablet echter ook bij Phonecompleet.nl snel en vakkundig laten repareren tegen gunstige tarieven. Kortom u kunt bij Phonecompleet.nl dus terecht voor een diversiteit aan services en diensten, waarmee Phonecompleet.nl in de mobiele telefonie markt een unieke marktpositie inneemt.

 

Online webwinkel

In onze online webwinkel vindt u ons gehele assortiment. Dit assortiment wordt continue geupdate en volgt de marktontwikkelingen nauw op de voet. Alle producten zijn mits anders aangegeven, op voorraad en worden altijd gratis en binnen 24u verzonden zodat U uw bestelling doorgaans binnen 1 á 2 dagen al in huis heeft.
 

Algemene informatie
Phonecompleet.nl
Snoekenveen 823
3205 CJ Spijkenisse

KvK nummer: 61960128
BTW nummer: NL854567690B01

Contactgegevens:
Mobiel: 06 - 20376842
Email: [email protected]

Bankrekening

Bank: Rabobank
Rekening nummer: NL86RABO0300686285
T.n.v. Phonecompleet.nl
BIC: RABONL2U
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »