Betaalmethoden

U kunt bij ons op de volgende manieren uw bestelling betalen.

  • iDeal 

Deze methode van betalen is alleen beschikbaar voor bestellingen binnenNederland. Wanneer u voor deze wijze van betalen kiest, dan doet u op eenvoudige en veilige wijze de betaling via de vertrouwde pagina van uw bank waar u ook internet bankiert.


Voordelen van betalen met ideal:
- het is gratis
- betaling wordt direct verwerkt en is dus snel!
- op werkdagen voor 17.00 betaald? dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden 
- het is veilig
 

  •  Mister Cash

Mr Cash is de meest makkelijke en veilige mankier van online shoppen en betalen voor ons klanten uit België, bovendien ook nog eens gratis!! Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven dat je met Mr Cash wenst te betalen, vervolgens selecteer je je persoonlijke bank. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. Je wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door je bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Voordelen van betalen met Mister Cash:
- het is gratis
- betaling wordt direct verwerkt en is dus snel!
- op werkdagen voor 17.00 betaald? dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden.
- het is veilig
 

  •  PayPal

Betalen met Paypal gaat gemakkelijk en supersnel. Tijdens het bestelproces kiest je voor de betaalwijze Paypal, je wordt dan direct doorgeleid naar je Paypal account. Na betaling zal je bestelling direct worden verzonden (mits op voorraad) en de volgende dag al worden aangeboden (Alleen Nederland, België en Duitsland, andere EU landen 2 á 3 werkdagen levertijd!

- veilig, makkelijk en betrouwbaar betalen
- betalen via je eigen Paypal-account, betaalgegevens komen niet bij Phonecompleet.nl
- Bij gebruik van PayPal brengt Phonecompleet.nl een bedrag van 1.5% van orderbedrag in rekening.
 

  • Op rekening

Bestelling op rekening is alleen mogelijk voor bedrijven die geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel. De betalingstermijn van de factuur is 14 dagen.
Wanneer u voor deze betaalmethode kiest zullen wij automatisch een kredietcheck uitvoeren met gebruikmaking van de bedrijfsgegevens die zijn opgegeven. Bij een positief advies wordt uw bestelling verder verwerkt. Bij een negatief advies wordt contact met u opgenomen. Indien uw bestelling verder wordt verwerkt, wordt de factuur automatisch per e-mail naar u verzonden. De factuur dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.
 

  • Achteraf betalen

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor www.phonecompleet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.phonecompleet.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar hetconsumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Digitale Factuur (België) 

AfterPay voert voor www.phonecompleet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

  • Vooruitbetaling per bank

U kunt er ook voor kiezen om de betaling per bank vooruit te betalen door het verschuldigde bedrag over te maken op IBAN nummer:

NL86RABO0300686285
BIC RABONL2U

Ten name van Phonecompleet.nl onder vermelding van het bestelnummer. Zodra de betaling binnen is, zal uw order worden verwerkt. Het duurt ongeveer 1 tot 2 werkdagen voordat wij de betaling hebben ontvangen. U krijgt een pro forma factuur per e-mail opgestuurd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »