iPad Air hoes 360 graden - Phonecompleet.nl - Phonecompleet.nl

iPad Air serie

iPad Air hoezen

Met een iPad Air hoes die je 360 graden kunt draaien, geniet je optimaal van je tablet. Een van de vele voordelen van een iPad is natuurlijk dat deze je laptop grotendeels vervangt. De tablet is ook heel eenvoudig mee te nemen voor onderweg, bijvoorbeeld op vakantie of in de trein. Door een hoes om je iPad Air te doen die 360 graden kan draaien, wordt je tablet nog veel gebruiksvriendelijker dan deze al is. Ontdek de verschillende hoezen voor iPads in onze webshop!


Breid je iPad Air uit met een hoes die je 360 graden kunt draaien

Wil je onderweg je favoriete serie kijken? Of wil je juist een digitaal boek of digitale krant lezen? Het verschilt per functie of je de iPad Air juist in de lengte of breedte legt. Om hierin gemakkelijk af te wisselen, gebruik je een hoes voor je iPad Air die 360 graden kan draaien, bijvoorbeeld voor je iPad Air 2 of de 2019-versie. Je zet de tablet simpelweg op een vlakke ondergrond en draait deze zoals jij het wilt. Tegelijkertijd bescherm je je apparaat optimaal tegen vallen of stoten. Naast een 360 graden draaibare hoes voor de iPad Air, vind je voor jouw iPad-model nog veel meer handige accessoires in de webshop van Phonecompleet.nl.


Bestel vandaag nog je accessoires

Heb je naast een iPad Air ook andere smartapparatuur, zoals een iPhone 11 Pro? Of heb je juist een ander merk tablet, zoals een Samsung Galaxy Tab? Ontdek het ruime assortiment in onze webshop! Bestel vóór 18.00 uur en ontvang je accessoire de volgende werkdag. Bovendien betaal je geen verzendkosten bij Phonecompleet.nl! Heb je vragen? Wij ontvangen die graag via het contactformulier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »