iPad Pro 9.7 Hoesjes & Accessoires | Phonecompleet - Phonecompleet.nl

Apple iPad Pro 9.7 accessoires

Je Apple iPad Pro optimaal beschermen? De beste soorten iPad accessoires en bescherming vind je bij phonecomleet.nl Vindt hier het aller grootste aanbod Apple iPad Pro 9.7 accessoires waaronder, hoesjes, screen protectors, opladers onderdelen en daarnaast zijn er nog vele andere accessoires beschikbaar voor je smartphone. Alle smartphones accessoires zijn te vinden op onze website kijk even rond en verbaas je over het meest gevarieerde assortiment telefoon accessoires. We bieden optimale bescherming zodat je het beste uit je toestel kunt halen.

 

Hoesjes

Een ongeluk met je smartphone zit in een klein hoekje.Daarom is een goed hoesje ook een slimme keuze Om je Apple iPad Pro 9.7 optimaal te beschermen tegen krassen, deuken en andere beschadigingen, kunt het beste gebruik maken van een hoesje in combinatie met een screen protector voor je smartphone. Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes bij phonecompleet bieden we een uitgebreide assortiment aan hoesjes zoals backcovers, flipcovers en boekhoesjes in verschillende kleuren en designs. Een bookcase of flipcase is vaak een slimme keuze er is dan ook vaak ruimte voor pasjes en briefgeld. De meeste boekhoesjes zijn voorzien van een standaard functie om zo handsfree van je telefoon te genieten. Heb je liever een strakke look, ga dan voor een lederen flipcase of backcover. Bescherm ook je scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector. Ook backcovers zijn populair op onze website. Met een backcover bescherm je de achterkant en zijkanten van je smartphone. Het materiaal van de hoesjes zijn vaak kunststof, TPU, leer of siliconen. Soms heeft een backcover dikkere randen, waardoor hij ook de voorkant van je telefoon beschermt als hij plat op het beeldscherm terecht komt.

 

Screenprotectors 

Ga voor een lange levensduur van je beeldscherm met een goede screenprotector.
Met een screenprotector heb je een extra, bijna onzichtbare beschermlaag. Er zijn verschillende soorten screenprotectors verkrijgbaar van gehard glas plastic tempered glas of folie. We raden altijd aan om gebruik te maken van een hoesje gecombineerd met een screen protector. Binnen ons assortiment screen protectors vindt je daarom een selectie aan screen protectors die op maat zijn gemaakt voor je Apple iPad Pro 9.7. Wacht dus niet langer en geef je toestel de nodige extra bescherming en bekijk alle screen protectors.

 

Opladers

Is je smartphone oplader kapot, of is je oplader zoek geraakt? Een extra oplader op het kantoor of in de auto is ook geen overbodige luxe en juist erg comfortabel. Je kan bij ons eenvoudig een nieuwe Apple iPad Pro 9.7 oplader bestellen. Met onze opladers kies je altijd voor de topkwaliteit we bieden ook autoladers en externe powerbanks aan, waardoor je altijd met een volle accu kan lopen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »