Apple iPad 10.2 (2019) Hoesjes & Accessoires | Phonecompleet - Phonecompleet.nl

Apple iPad 10.2 (2019)

Met de Apple iPad 10.2 kun je bergen werk verzetten. Je kunt hele documenten volschrijven, ontwerpen wat je ontwerpen wilt en al je notities meenemen naar waar je maar wilt. Daarnaast kun je met de juiste iPad accessoires je iPad beschermen én allerlei media bekijken zonder je iPad steeds vast te hoeven houden. Je iPad 2019 breid je uit bij Phonecompleet.nl. 

 

iPad 2019 hoesjes 

Je iPad uitbreiden begint met een hoes. Het juiste hoesje beschermt je iPad 2019 niet alleen. Het is ook een waar statement. Zo zijn de hoesjes bijvoorbeeld in vele verschillende uitvoeringen beschikbaar. Kies uit uiteenlopende kleuren voor je iPad 10.2 hoes. Als je altijd alle kanten van je iPad 10.2 wilt kunnen bewonderen, kies je voor een transparante hoes, het liefst met screenprotector. 

 

Waarom een iPad hoes kopen? 

Je iPad 10.2 (2019) is een kostbaar bezit. Die moet je koesteren en beschermen zodat je er lang van kunt genieten. Daarom is een iPad hoes een onmisbaar accessoire voor je iPad 2019. Deze beschermt de achterkant van je tablet, maar ook de voorkant. En wanneer je een iPad hoes hebt die alleen op de achterkant van het apparaat geplaatst wordt (bijvoorbeeld een transparante hoes), is het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat je ook een iPad screenprotector hebt. Op die manier komen er geen krassen op het scherm. 

 

Soorten iPad hoesjes 

Een iPad hoesje is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen: draaibaar, smart of de stevige kickstand armor hoes. Daarnaast zijn er ook nog toetsenbord hoesjes, welke voorzien zijn van een klein toetsenbord ter grootte van de iPad zelf. Met een toetsenbord hoes verander jij je iPad 10.2 direct in een minicomputer. Handig, want hij weegt een stuk minder dan een laptop. 

 

iPad screenprotector 

Je kunt ervoor kiezen om alleen een iPad hoes aan de achterkant van je iPad te plaatsen. In dat geval is het wel belangrijk om een andere oplossing te vinden om de voorkant van je juweeltje te beschermen. Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van iedere tablet en verdient op het gebied van bescherming extra veel aandacht. Je iPad touchscreen beschermen doe je met een iPad screenprotector. Sommige hoesjes worden standaard geleverd met een screenprotector, maar niet allemaal. Let hierop bij je aankoop. 

 

Accessoires voor mobiel en tablet bij Phonecompleet.nl

Phonecompleet.nl is een webshop voor al je accessoires voor mobiele apparatuur. We streven ernaar totaaloplossingen te bieden voor mobiele telefoons, tablets en andere gadgets. We verkopen opladers en kabels, hoesjes en screenprotectors, en nog veel meer. Je kunt ook je kapotte apparatuur door ons laten repareren. Maar je kunt met onze onderdelen voor reparaties ook zelf jouw apparaat repareren. Verzending van bestellingen is altijd gratis en gebeurt binnen 24 uur. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »