Huawei P30 Lite - Phonecompleet.nl

De Huawei P30 Lite is de ultieme eyecatcher. Met zijn strakke uiterlijk en fijne maat ziet ‘ie er niet alleen heel mooi uit, hij ligt ook nog eens heel lekker in de hand. Het toestel is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en blauw, waarbij de laatste versie een mooi kleurverloop heeft. Door de vele voordelen die het toestel biedt in combinatie met de mooie prijs is dit een mobiele telefoon die erg in trek is. 

 

Wat is de Huawei P30 Lite? 

De Huawei P30 Lite heeft niet één, niet twee, maar wel drie(!) camera’s aan de achterkant. Met 48 megapixels leg je de mooiste momenten digitaal op hoge kwaliteit vast om later nog van te kunnen genieten. De mobiele telefoon werkt op het vertrouwde Android-besturingssysteem en heeft een LCD-beeldscherm van 15,4 cm diagonaal. Heel handig: het toestel is dual SIM! En met 3340mAh aan energie gaat je batterij lekker lang mee. 

 

Bescherm je mobiel met een Huawei P30 Lite hoesje 

Je nieuwe telefoon moet natuurlijk beschermd worden op gepaste wijze. Dat kan alleen met een Huawei P30 Lite hoesje. Met een beschermhoes hou je de voor- en achterkant van het toestel op en top. Geen krassen van je sleutels en ook als je hem per ongeluk laat vallen is de kans op beschadigingen een stuk kleiner. Wil jij lang van je mobiel kunnen genieten? Koop dan een Huawei P30 Lite hoesje om hem te beschermen. 

 

Niet vergeten: de Huawei P30 Lite screenprotector

Maar je nieuwe Huawei beschermen houdt niet op bij het aanschaffen van een beschermhoesje. Je beeldscherm vereist wat extra aandacht. Oók wanneer je een hoesje hebt gekocht die ook je beelscherm afdekt. Want stof en vuil kruipt overal tussen en kan ook je beeldscherm op termijn aardige schade aandoen. Schroom dus niet om een Huawei P30 Lite screenprotector aan te schaffen voor je nieuwe mobiel. Alleen daarmee weet je zeker dat je er alles aan hebt gedaan om je toestel zo lang mogelijk mooi en onbeschadigd te houden. 

 

Huawei P30 Lite accessoires kopen bij Phonecompleet.nl

Bij Phonecompleet.nl kun je allerlei accessoires kopen voor mobiele telefoons, ook Huawei P30 Lite accessoires. Hoesjes, screenprotectors, selfiesticks en carkits zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele accessoires die wij verkopen. Alle accessoires kun je in verschillende uitvoeringen vinden: gemaakt van verschillende materialen en in uiteenlopende kleuren. Ons doel is om je alle accessoires op één plek aan te bieden, zodat zoeken voor jou zo gemakkelijk mogelijk wordt. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »