Luxe 360 Universele one Touch Magnetische Dashboard houder Zwart

Luxe 360 Universele one Touch Magnetische Dashboard houder Zwart

Hoe Te installeren?

Reinig de montagepositie op uw auto dashboard of middenconsole;
Plak de RODE dubbele kleefsticker op de voet van de autohouder en blijf vervolgens stevig op de gereinigde plaats. Druk minimaal 15 seconden op
Plaats de magnetische metalen plaat tussen het hoesje en de telefoon, of plak op het ronde magneetmetaal op uw telefoon of GPS

Eenvoudig te installeren en verwijderen - Binnen een fractie van een seconde kunt u uw mobiele telefoon met één hand op de magnetische plaat van deze magnetische mobiele telefoonhouder plaatsen. Het magnetische veld is 100% VEILIG, stoort niet met uw navigatie en is niet schadelijk voor uw apparaat.

Krachtige magneet voor elke mobiele telefoon - plaats gewoon de dunne metalen plaat tussen uw telefoon en de behuizing of plak de zelfklevende metalen plaat op de achterkant van uw telefoon. De magneet is krachtig genoeg om je telefoon veilig op hobbelige wegen te houden, maar niet zo krachtig dat je telefoon moeilijk te verwijderen is wanneer dat nodig is.

Geschikt voor elk vlak oppervlak - Toegepast op het dashboard van de auto, tafel / bureau-oppervlak of andere vlakke oppervlakken. U kunt deze magnetische houder voor de houder voor de auto op uw bureaudesktop, aanrecht, nachtkastje, badkamer of waar u maar wilt gebruiken.

Met deze autotelefoonhouder komt er een einde aan frequente val van uw apparaat tijdens het rijden. De versterkte magnetische houder van deze houder onderscheidt hem van andere houders. Deze universele magnetische houder produceert een intensieve aantrekkingskracht die elke smartphone kan vasthouden. Inclusief Android-, Apple-, Blackberry- en Microsoft-apparaten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »